Morčacie mäso na smotanovej omáčke

20141219_183356

Morčacie mäso na smotanovej omáčke

Cukinové placky:
Cukina
cibuľa
Soľ
Vajce
Cesnak
Olej repkový
Špaldová múka celozrnná hladká
Cukinu nastrúhame na hrubo,cesnak nastrúhame na jemno,pridáme na kocky nakrájanú cibuľu,vajce,osolíme a zahustíme múkou.Vymažíme na repkovom oleji.

Mäso:
Morčacie mäso
250g Mascarpone
Smotana na šľahanie
Mlieko
Soľ
Olej repkový
Na oleji osmažíme na kocky nakrájanú cibuľu a následne mäso.Podusíme asi 10 minút a osolíme.Podusíme zhruba 20 minút,kým mäso nie je udusené.Pridáme mascarpone,to sa roztopí a zalejeme smotanou a zriedime mliekom.Mascarpone so smotanou a mlekom nám urobí stredne hustú omáčku.Necháme prejsť varom a hotovo.